Tulossa uusi täyssähköinen Volvo EX90

Volvo EX90 ei ole vain Volvon uusin auto – se edustaa täyssähköisten ja ohjelmistopohjaisten autojen uutta sukupolvea ja Volvon uuden aikakauden alkua. Volvo EX90:n turvallisuusvarusteet ylittävät kaikki edelliset Volvot. Mallistossa Twin Plu, Twin Ultra 408 hv ja Twin Performance Ultra 517 hv. Hinta alkaen 97 750 €. Nyt ennakkomyynnissä Biliassa, Volvon kodissa!

Turvallisuusteknologia

Volvo EX90 on suunniteltu ymmärtämään sinua ja ympäristöä, ja luomaan turvaa sinulle, läheisillesi ja muille tiellä liikkujille. Uusimman turvallisuusteknologian kehitys perustuu ihmisen käyttäytymisen ymmärtämiseen ja vuosikymmenien turvallisuustutkimuksiin. Tavoitteemme on auttaa sinua olemaan parempi kuljettaja ja ehkäistä onnettomuuksia. Volvo EX90 sisältää näkymättömän suojan, joka sisältää uusinta tunnistusteknologiaamme, jonka avulla auto voi tulkita mielentilaasi ja ympäröivää maailmaa.

Volvo EX90 lyhyesti

Uudessa Volvo EX90-mallissa on 7 mukavaa istuinta. Se on täyssähköinen katumaasturi, jossa on neliveto ja yhden polkimen ajo. LiDAR-anturien ja matkustajien tunnistuksen ansiosta Volvo EX90:n vakiovarustelu on kaikkien aikojen paras.

585 km*

30 min*

408 hv*

5,9 s*

Toimintamatka

sähköllä

Latausaika

(nopea lataus 10-80 %

Teho

Kiihtyvyys

(0-100 km/h)

 

Ylelliset sisätilat

Volvo EX90:n sisätiloissa on käytetty edistyksellistä Nordico-materiaalia. Nordico on valmistettu kierrätettyihin materiaaleihin, kuten PET-pulloihin, pohjautuvista tekstiileistä sekä biopohjaisista materiaaleista, jotka on hankittu vastuullisesti hoidetuista metsistä Ruotsista ja Suomesta. Volvo EX90 sisältää myös FSC™-sertifioituja puupaneeleja eri puolilla matkustamoa. Nordicon lisäksi Volvo EX90 tarjoaa vaihtoehtona myös villasekoiteverhoilun. Tämä kangas on sertifioitu tiukkojen ympäristöstandardien mukaisesti, joissa on otettu huomioon eläinten hyvinvointi.

Kierrätettyjen PET-pullojen lisäksi Volvo EX90 sisältää lähes 50 kiloa muita kierrätettyjä muoveja ja biopohjaisia materiaaleja.

Volvo EX90 Twin Plus hinta alkaen autoveroton hinta 97 150 €, autovero 0 €, toimituskulut 600 €, yhteensä 97 750 €. Keskikulutus 20,9 kWh/100 km*, CO2-päästöt 0 g/km*, toimintamatka 585 km* (WLTP). Kuvien autot lisävarustein.

* Luvut ovat alustavia. Ne on johdettu Volvo Carsin Volvo EX90:lle tekemistä arvioista ja laskelmista, eikä niiden yleispätevyydestä anneta takuita. Toimintamatka ja energiankulutus todellisissa olosuhteissa vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan. Latausajat ovat riippuvaisia eri tekijöistä, kuten ulkolämpötilasta, akun lämpötilasta, latauslaitteistosta sekä akun ja auton kunnosta. Ajoneuvojen sertifiointi on kesken.