Volvo Essential -huolto 227 € - edullinen tapa pitää Volvosi Volvona

Volvo Essential-huolto on tarkoitettu vanhemmille Volvo -malleille. Se merkitsee sekä huoltotyön että varaosien edullista hinnoittelua. Vaikka kyseessä on tavallista Volvo -määräaikaishuoltoa edullisempi huolto, saat kaikki samat edut kuin määräaikaishuollossakin: alkuperäisten Volvo -varaosien ja ammattitaitoisen Volvo -huollon mukanaan tuoman mielenrauhan ja varmuuden sekä Volvo Tiepalvelun seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuodeksi kerrallaan.

Lähtökohtana on autosi turvallisuus

Tiedät, että Volvosi on aina huollettu oikeilla työmenetelmillä ja laitteilla ja alkuperäisillä varaosilla – autosi turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi.

Tarkastetaan kaikki se, mikä on tärkeintä

Essential-huoltoon sisältyvät kaikki autosi toimivuuden kannalta tärkeät toimenpiteet: moottoriöljyn (täyssynteettinen) ja öljynsuodattimen vaihto, mm. moottorin, vaihteiston, voimansiirron, jarrupalojen ja -levyjen tarkastukset.

Milloin autosi jakohihna pitää vaihtaa?

Jakohihna kuluu ja venyy, joten suosittelemme vaihtoa mallista riippuen neljän tai viiden vuoden välein. Volvo -alkuperäisosa varmistaa matkanteon jatkumisen ja turvallisuuden. Essential -huollon yhteydessä tarjoamme sinulle lisätyönä tehtävää jakohihnan vaihto -pakettia edulliseen hintaan.

Asiakaskohtainen elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille

Volvo myöntää 1.9.2020 alkaen Volvo Alkuperäisille varaosille asiakaskohtaisen elinikäisen turvan. Volvo Alkuperäiset varaosat, jotka on ostettu ajoneuvotakuuajan ulkopuolella ja asennettu valtuutetun Volvo huollon toimesta, ovat oikeutettuja turvaan Asiakaskohtaisen elinikäisen turvan ehtojen mukaisesti.

Kaikki Volvo Omamekaanikon palvelut ovat käytössäsi myös Essential -huollon yhteydessä!

Voit hoitaa kaikki autosi huoltoasiat yhden ihmisen kautta. Huollon varaaminen on helppoa, näet Omamekaanikkosi sähköisestä kalenterista heti vapaana olevat ajat. Tämä säästää sinun aikaasi ja parantaa palvelun laatua.

 

Essential-huolto koskee yli 6 vuotiaita Volvo malleja