Bilian huolto tulee luoksesi

Ajatko Volvo tai Polestar sähköautolla? Bilia Mobile Service -palvelu on suunniteltu tarjoamaan sinulle yksinkertainen ja helppo huoltokokemus. Tulemme luoksesi!

Huollamme autosi siellä missä olet

Bilia Mobile Service on tarjolla Volvo ja Polestar -sähköautoille*. Voit sopia missä ja milloin Omamekaanikkomme suorittaa huollon tai korjauksen autollesi. 

Palvelu voidaan suorittaa missä tahansa sopivassa paikassa, jossa auton ympärillä on riittävästi tilaa. Palvelumaksu 50 € (sis.alv) sisältää yhden tapaamisen sovitussa paikassa. Mahdollinen pysäköintimaksu on lisämaksu ja se veloitetaan erikseen. Mobile Service palvelumaksun lisäksi veloitamme vastaavat työ- ja osakustannukset kuin korjaamolla.

Tilaa Mobile Service -palvelu alla olevalla lomakkeella, niin Mobile Service -mekaanikkomme ottaa sinuun yhteyttä.

Tarjoamme Mobile Service -palvelumaksun veloituksetta yksityisasiakkaille 31.8.2024 asti! 

* Palvelu koskee sähköautojen huoltoja ja pienimuotoisia korjauksia, jotka eivät vaadi auton nostoa.

Mobile Service -palvelun edut

Säästä aikaa 

Elämäsi voi olla kiireistä ja auton tuominen huoltoon vie aikaa. Mobile Service -palvelun avulla säästät aikaa ja voit keskittyä sinulle tärkeämpiin asioihin. Tulemme luoksesi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Et myöskään tarvitse sijaisautoa, kun huolto tehdään luonasi.

Mukavuus

Kokeneet Omamekaanikkomme huolehtivat kaikesta. He saapuvat mukanaan kaikki tarvittavat laitteet ja työkalut suorittaakseen huollon ja yksinkertaiset korjaukset suoraan paikan päällä. Niin kauan kuin työ ei vaadi auton nostamista, voimme tehdä sen paikan päällä luonasi.

 

Turvallisuus

 

Turvallisuus on aina ykkösprioriteettimme. Omamekaanikkomme ovat huolellisesti koulutettuja, ja he noudattavat korkeimpia huolto- ja korjausstandardeja. Käytämme vain Volvo Alkuperäisiä osia varmistaaksemme, että autosi on huippukunnossa, kun olemme valmiit.

 

Esimerkkejä Mobile Service -palveluun sopivista töistä:

  • Volvon huolto sähköautoille Volvo XC40/EX40, C40/EC40, EX30 ja EX90 sekä Polestar-sähköautoille.
  • Tarkastukset, mm. jarrupalat ja -levyt, turvavyöt, rengaspaineet
  • Tuulilasinpyyhkijänsulkien vaihto
  • Markkina-aluemuutokset tuontiautoille
  • Volvo Cars Connectivity palvelut (mm. internet, puhelin, Volvo Cars -sovellus)
  • Mahdolliset laadunparannus kampanjat

Palvelualueet

Klikkaa karttaa tai valitse alue valikosta.

Varaa Mobile Service

Bilian Mobile Service koskee Volvo ja Polestar sähköautojen huoltoja ja korjauksia, jotka eivät vaadi auton nostamista. Palvelu on tarjolla rajatulla alueella (ks. kartta)

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Omamekaanikkomme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen tarkemmat tiedot.

Halutut palvelut (valitse vähintään yksi)

Mobile Service usein kysytyt kysymykset ja ehdot

Auto tulee olla pysäköitynä tasaiselle alustalle, ja auton ympärilä tulee olla riittävästi työtilaa. Mekaanikon tulee pystyä pysäköimään huoltoauto sopivaan paikkaan enintään n. 10 metrin päähän autosta. Mekaanikko ottaa sinuun yhteyttä ja varmistaa mahdollisuuden Mobile Service -palveluun.

Mobile Service -palveluja tarjotaan Volvo ja Polestar -sähköautoille.

Mekaanikko antaa sinulle hinta-arvion Mobile Service -palvelulle.  Palvelumaksu on 50 € sisältäen alv. Työn ja mahdollisten osien hinta on sama kuin korjaamolla.

Mobile Service -palveluja tarjotaan Suur-Helsingin alueella.

 

Tällä sivulla olevasta kartasta voit nähdä, asutko tai työskenteletkö alueella, jolla palvelua tarjotaan. Ryhmittelemme työt niin, että ajomatkat päivän aikana ovat mielekkäät. Esim. keskitymme Espoon alueelle tiettynä päivänä viikossa.

Toimenpiteet, kuten nesteiden vaihto ja muut auton nostamista vaativat työt on suoritettava korjaamolla. Huolto ja muut tiedustelut korjaamolle tehdään normaalisti huollonvarauksen kautta.

 

Varaa Mobile Service huoltokäynti etukäteen yllä olevalla lomakkeella. Mekaanikko ottaa sinuun yhteyttä 1-3 päivää ennen sovittua aikaa vahvistaakseen tarkemman ajan ja paikan. Kerro kaikki autoasi koskevat tarpeet etukäteen, jotta mekaanikko osaa ottaa kaikki tarvittavat osat ja työkalut mukaansa.  Mekaanikko odottaa sovittuna aikana enintään 15 minuuttia sovitussa kohtaamispaikassa ennen kuin hän siirtyy seuraavan varauksen luo. Palvelumaksu laskutetaan myös, vaikka hän ei pääse huoltamaan autoa sovitusti (asiakkaasta johtuvista syistä).

 

Yksityisyyden suojan takia ei ole sallittua, että mekaanikoista otetaan valokuvia tai videoita työn aikana.

 

Autossa ei voi olla lemmikkejä korjauksen aikana. Sinun tulee myös antaa tarvittavat lisätiedot, kuten kulkukoodit tai tiedot portinvalvojista, vartijoista tai muista seikoista, jotka tulee huomioida. Säilytämme tiedot luottamuksellisesti ja hävitämme tiedot käynnin jälkeen.

Emme pysty nostamaan autoa nosturille, joten emme voi suorittaa öljynvaihtoja, muita nesteen vaihtoja tai muita auton nostoa vaativia huoltotoimenpiteitä.