Volvo Alkuperäiset varaosat

Valmistettu juuri sinun Volvollesi. Kaikki Volvon Alkuperäisosat on suunniteltu, testattu ja valmistettu toimimaan optimaalisesti kaikkien autosi osien ja järjestelmien kanssa.

Asiakaskohtainen elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille

Volvo myöntää 1.9.2020 alkaen Volvo Alkuperäisille varaosille asiakaskohtaisen elinikäisen turvan. Volvo Alkuperäiset varaosat, jotka on ostettu ajoneuvotakuuajan ulkopuolella ja asennettu valtuutetun Volvo huollon toimesta, ovat oikeutettuja turvaan Asiakaskohtaisen elinikäisen turvan ehtojen mukaisesti.

Polkupyöränpidin nyt 650 €

Erittäin kompakti polkupyöränpidin ensiluokkaisella designilla kahdelle polkupyörälle, helppo käsitellä ja säilyttää. Polkupyöränpidin on valmis vetolaitteelle, jossa on "FIX4BIKE®". "FIX4BIKEn®" etuna on, että polkupyöränpidin istuu paremmin ja on helpompi kiinnittää vetolaitteeseen. 

Huom! Sopii vain vetolaitteelle, jossa on "FIX4BIKE®" 
Tarjous voimassa 31.8.2024 asti. 

Nyt 650 €.

Tilaa verkkokaupasta >>

Älypuhelimen integrointi

Älypuhelimen integrointi koostuu sekä Apple CarPlay- että Android Auto -järjestelmistä ja asennetun kokoonpanon avulla voit käyttää älypuhelintasi helpolla ja turvallisella tavalla autossa. Tekniikan avulla voit ohjata älypuhelimesi toimintoja joko puhekomennoilla, ohjauspyörän säätimillä tai auton kosketusnäytön kautta. Kun integroit älypuhelimesi auton toimintojen kanssa, on helppoa kirjoittaa tekstiviestejä, soittaa puheluja ja navigoida määränpäähän.

Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country -malleihin. Kysy lisää tästä.

Pysäköintitutkan kamera - taakse

Pysäköintitutkan kamerayksiköllä voidaan laajentaa auton taustan näkökenttää ja saada mahdollisuus käyttää pysäköinnin yhteydessä "silmiä niskassa". Kameraa voidaan lähentää lähelle autoa. Vetokoukku näkyy tällöin näytössä, joten järjestelmä helpottaa peruuttamista perävaunun luokse.

 

Hinta asennettuna esim. 955 €.

Saatavana XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country, XC90 -malleihin (ei Android-autoihin). Hinta vaihtelee malleittain. Kysy lisää tästä.

Sensus Navigation

Sensus Navigation on navigointijärjestelmä, joka on täysin integroitu autoon. Internetiin yhdistyminen antaa laajemman navigointikokemuksen. Liikennetiedotuksia otetaan jatkuvasti vastaan internetistä. Voit saada ehdotuksia vaihtoehtoisesta reitistä tietöiden, onnettomuuksien tai liikenteen muiden häiriöiden välttämiseksi.

Hinta asennettuna nyt 329 €.

(ovh 1100 €) Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, XC90 -malleihin. Kysy lisää tästä.