Huollon lisäpalvelut

Kun Volvosi on Biliassa huollossa, voimme samalla käynnillä katsastaa autosi, tai huoltaa autosi ilmastointilaitteen. Tarjolla on myös pesupalveluita huollon yhteydessä. Kysy lisää omamekaanikoltasi myös huollon suositeltavista lisätöistä.

Ilmastointilaitteen huolto 149 €

Ilmastointilaite lisää mukavuutta ja edistää kuljettajan ajovireyttä ja pitää lasit sisältä kirkkaina oli keli mikä tahansa.

Säännöllinen huolto pidentää laitteen ikää ja antaa luotettavuutta sen toimivuudelle. Laaja huoltopaketti 149 €.


Hinta sisältää kylmäaineen (R134A tai R1234YF) ja kompressoriöljyn, ei lisäkuluja!

Katso lisää >>

Automaattivaihteiston BG PXT huuhtelu

Puhdas järjestelmä ja hyvä öljyvoitelu on automaattivaihteiston luotettavan toiminnan perusta.

Kemiallinen puhdistus turvallisen BG Quick Clean huoltotuotteen avulla. Tehokas 100% öljynvaihto huuhtelu BG PXT® öljynvaihtolaitteen avulla. Liuottaa ja hajottaa öljyperäisen lian.


Suosittelemme tehtäväksi 60 000 km välein. Hinta 420 €.

Volvo AWD ja ERAD öljynvaihdot

Säännöllinen öljynvaihto ja hyvä öljyvoitelu vähentää komponenttien kulumista ja pidentää komponenttien kestoikää. Suosittelemme vaihtoa 90 000 km välein.

Volvo AWD -voimansiirron huolto sisältää kulmavaihteen, AOC (Haldex) kytkimen ja vetopyörästön öljynvaihdot. Hinta 396 € (Haldex GEN5 mallit). Muut mallit, kysy tarjousta Omamekaanikoltasi.

Volvo ERAD (Electric Rear Axle Drive) öljynvaihto 160 € (hybridi -mallit).

 

Ohjauskulmien tarkastus ja säätö

Väärät ohjauskulmat aiheuttavat renkaiden epätasaista kulumista. Myös renkaiden pito ja siten liikenneturvallisuus heikkenee, ja polttoaineenkulutus kasvaa.

Ohjauskulmien tarkastus suositellaan tehtäväksi vähintään kahden vuoden välein, sekä jos renkaat on uusittu, vanteissä jälkiä kiinniajosta, tai autolla ajettu kuoppaan.

Hinta 109€ (sähköautot 129 €).

Katsastuspalvelu 99 €

Tarkastamme autosi katsastuskelpoisuuden huollon yhteydessä tai erikseen. Halutessasi käymme myös katsastamassa autosi puolestasi.

Katsastuspalvelun hinta on 99 €.

Katso palvelun sisältö >>

Auton pesu huollon yhteydessä

Meillä Biliassa onnistuu auton pesut ja puhdistukset huollon yhteydessä. Tilaa pesu- ja puhdistuspalvelut ajanvarauksen yhteydessä. 

Katso hinnasto >>

Volvo alkuperäinen akku

Auton akku kestää käytössä noin 4–6 vuotta. Auton akun käyttöikään vaikuttavat negatiivisesti lyhyet ajomatkat ja auton vähäinen käyttö.

Volvo alkuperäisellä akulla saat parasta mahdollista laatua Volvollesi.