Haemme uusien autojen myyjää Biliaan

Haemme nyt Sinua autoalan ammattilaista uusien autojen myyjäksi Biliaan.

Sinulla on taito ja palava halu ratkaista asiakkaidemme autoiluun liittyvät tarpeet. Kokemus autoalasta on eduksi ja tärkeää on myös ammattimainen ote myyntityöhön, asiakastyöskentelyyn sekä halu kehittyä edelleen alan huippuosaajaksi.

Onnistuminen automyyjänä edellyttää, että olet energinen tiimipelaaja, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen sekä tavoitteellinen ja joustava työssäsi. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja - asiakashankinta nykyaikaisia digikanavia käyttäen sekä aktiivinen puhelintyö ovat oleellinen osa automyyjän työtä. Tehtävässä edellytetään ajokortin voimassaoloa.

Tarjoamme Sinulle vakaan työsuhteen Suomen suurimmalla Volvo -jälleenmyyjällä, osaavan organisaation tuen, loistavan mahdollisuuden menestyä markkinoiden houkuttelevimman tuotemerkin parissa sekä hyvät henkilökuntaedut. Tuloksiin kannustavat suuren talon monipuoliset mahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaivokselan uusien autojen myynnin myyntipäällikkö Juha Hahka p.040 546 5924 tai Olarin uusien autojen myynnin myyntipäällikkö Kari Jansson p.050 594 2974

Lähetä hakemus ja CV su 21.4.2024 mennessä Bilian henkilöstöpäällikkö Mirva Pirkkalaiselle [email protected].
Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Tervetuloa töihin Biliaan Volvon kotiin.

Haemme kesätyöntekijöitä taloushallintoon

Haemme tulevaksi kesäksi kahta työntekijää kesätöihin taloushallintoon - ostoreskontranhoitajaa ja myyntireskontranhoitajaa 

Ostoreskontranhoitajan tehtävät koostuvat mm. ostolaskujen käsittelystä, laskujen tiliöinnistä, laskujen maksatuksesta, kirjanpidon avustavista tehtävistä ja täsmäytyksistä sekä ostoreskontran asiakaspalvelusta.

Myyntireskontranhoitajan tehtävät koostuvat mm. erilaisten maksusuoritusten käsittelystä, kassatositteiden kirjauksesta, luotonvalvonnasta, kirjanpidon täsmäytyksistä ja myyntilaskuihin liittyvistä selvityksistä. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakasrekisterin ylläpitoa sekä ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden asiakaspalvelua.

Odotamme hakijalta soveltuvia kaupallisen alan opintoja (esim. kirjanpidon tai laskentatoimen pääaine) ja katsomme eduksi aikaisemman harjoittelun tai työkokemuksen taloushallinnon tehtävistä ja kaupalliselta alalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta, tarkkuutta ja hyvää tiimihenkeä. Arvostamme myös hyvää IT- ja järjestelmäosaamista (mm. tavallisimmat Office -ohjelmat). Haettava henkilö on lisäksi innokas oppimaan uutta ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot.

Meillä henkilö pääsee työskentelemään Suomen suurimmalla Volvo -jälleenmyyjällä viihtyisissä toimistotiloissa. Tehtävässä on kuukausipalkka.

Lisätietoja tehtävistä antaa kirjanpitopäällikkö Mona Lindström arkisin klo 9-17 p. 040 716 5424.

Hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo tulee lähettää Bilian henkilöstöpäällikkö Mirva Pirkkalaiselle ([email protected]) 30.4.2024 mennessä.

Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana.

Tervetuloa töihin Biliaan, Volvon kotiin!

Tutustu työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseen>