Volvo Cars tarjoaa edullisempaa pikalatausta ja saumattoman latauskokemuksen

Volvo Cars tarjoaa edullisempaa pikalatausta ja saumattoman latauskokemuksen
24. kesäkuu 2021

Volvon ja latauspalvelujen tuottaja Plugsurfingin välinen uusi syvempi yhteistyö tuo Volvon asiakkaille huomattavasti edullisemmat lataushinnat Ionityn latauspisteissä ympäri Eurooppaa. Heinäkuun 1. päivästä alkaen Volvon täyssähköautojen kuljettajat maksavat lataamisesta 0,35 euroa/min Ionityn tehokkailla latausasemilla Suomessa. Yhteensä latausasemia on jo yli 340 kappaletta 24 Euroopan maassa. Tarjous on voimassa täyssähköisen Volvo -auton omistajuuden ensimmäisen vuoden ajan.*

“Olemme innoissamme voidessamme tarjota asiakkaille erittäin kilpailukykyisiä hintoja Ionityn latauspisteillä. Ionity on yksi Euroopan suurimmista julkisista pikalatausverkostoista. Tämä yhteistyö on ensimmäinen askel tavoitteessamme auttaa Recharge-asiakkaitamme matkustamaan entistä sujuvammin ja huomattavasti edullisempaan hintaan”, sanoo Volvon sähköistämisekosysteemin johtaja Olivier Loedel.

“Lähtökohta on, että asiakkaat haluavat helppokäyttöisen julkisen latausinfrastruktuurin. Digitaalisen infrastruktuurin hinta ja laatu ovat avaintekijöitä erinomaisessa käyttäjäkokemuksessa. Arvostamme strategisia kumppaneitamme, jotka jakavat visiomme ja etsivät yhteisiä ratkaisuja”, sanoo Plugsurfingin pääjohtaja Tatu Kulla.

Volvo on tekemässä päivitetystä Volvo Cars -älypuhelinsovelluksestaan yhden yhteisen digitaalisen alustan, joka mahdollistaa saumattoman latauskokemuksen.

Sovellus tuo yhteen eri toimintoja, kuten navigoinnin latausasemalle, latauksen kauko-ohjauksen sekä latausilmoitukset ja -maksut, tehden lataamisesta helpompaa ja matkoista täyssähköisellä Volvolla entistä mukavampia.

“Volvo haluaa muuttaa nykyisen hajautuneen julkisen latauksen kaiken kattavaksi vaivattomaksi kokemukseksi. Saavutamme tämän tarjoamalla asiakkaillemme integroidun digitaalisen latausalustan ja helpon pääsyn suureen latausverkostoon”, Olivier Loedel toteaa.

Volvo Cars -sovellus on päivitetty versio suositusta Volvo On Call -sovelluksesta, ja se tarjoaa Volvon asiakkaille kätevän ja jatkuvasti päivitettävän alustan, jolla voi käyttää eri toimintoja ja palveluita.

Huomautuksia toimittajille

* Erikoishinnat tulevat voimaan Plugsurfing-korttia tai Plugsurfing-sovellusta käytettäessä Volvon täyssähköautoasiakkaille 1. heinäkuuta, 2021 alkaen. Ne koskevat uusia asiakkaita omistajuuden ensimmäisen vuoden ajan ja nykyisiä asiakkaita vuoden ajan 1. heinäkuuta, 2021 alkaen.Plugsurfing-kortti on Volvon asiakkaille Suomessa maksuton. Lisätietoja löydät osoitteesta volvocars.com/fi/lataus

 

24.6.2021 

Volvo Car Finland 
Tiedotuspäällikkö Mia Pelttari
[email protected], puh. 0400-441117 
Korkearesoluutioisia kuvia, videoita: www.media.volvocars.com
Kaikki videot löytyvät täältä
www.volvocars.fi
www.linkedin.com/company/volvo-car-finland/