Uusi Black Edition -erikoisversio tarjolle Volvo XC60 -mallistoon

Uusi Black Edition -erikoisversio tarjolle Volvo XC60 -mallistoon
8. toukokuu 2023

Nimi kertoo kaiken: XC60 Black Edition on ulkopuolelta viimeistelty Onyx Black -metallivärillä ja siinä on lukuisia muita mustia yksityiskohtia, jotka antavat autolle yksilöllisen ilmeen. Volvon logot etusäleikössä ja takaluukussa sekä malli- ja moottorimerkinnät ovat kaikki mustia. Urheilulliset, tyylikkäät ja täysin mustat kaksoispuolaiset 21 tuumaiset alumiinivanteet viimeistelevät kokonaisuuden. Täysin musta ulkoasu antaa XC60 Black Editionille lisää urheilullisuutta ja massasta erottuvaa tyyliä.

Väriteema jatkuu myös sisätiloissa: musta kattoverhoilu yhdistyy nappanahka-kangas -urheiluistuimiin, joissa on sähkösäädöt, muistitoiminto, sähköisesti säädettävät reisituet sekä sähköisesti neljässä suunnassa säädettävä ristiselän tuki. Sisustuksen Metal Mesh koristus ja Orreforsin kristallinen vaihteenvalitsimen nuppi tarjoavat harmonista kontrastia.

Laaja varustelu, tehokas voimansiirto

Volvo XC60 Black Edition on saatavilla Plus ja Ultimate varustetasoisena. Autossa on avaimeton ajo -järjestelmä ja sähkötoiminen takaluukku. Etu- ja takapysäköintitutkat ja peruutuskamera tekevät auton käsittelystä ahtaissa paikoissa vaivatonta.

Huippuvarusteltu Volvo XC60 Black Edition Ultimate sisältää muun muassa Pilot Assist -toiminnon mukautuvalla vakionopeudensäätimellä, hätäpysäytysavustimen, kuollutta kulmaa tarkkailevan BLIS-järjestelmän, joka varoittaa takaa nopeasti lähestyvistä ajoneuvoista ja puuttuu tarvittaessa ohjaukseen, sekä risteävän liikenteen varoittimen (peruuttaessa). LED-ajovalot dynaamisilla kaarrevaloilla ja älykkäällä kaukovaloautomatiikalla varmistavat parhaan mahdollisen näkyvyyden. Kokonaisuuden täydentävät panoraamalasikatto ja monet muut varusteet.

18,8 kWh:n korkeajänniteakun avulla sähköistetty Volvo XC60 -lataushybridi tarjoaa jopa 78 kilometriä ajoa pelkällä sähköllä, tämä riittää useimpiin päivittäisiin matkoihin. Uusi sisäinen AC-laturi nostaa enimmäislataustehoa merkittävästi 3,5 kW:sta jopa 6,4 kW:iin kodin latauspistettä käytettäessä. Arvioitu latausaika tyhjästä täyteen pienenee näin 4,5 tunnista 2,5 tuntiin.

8.5.2023 

Volvo Car Finland