Täyssähköinen Volvo EX30: pieni auto suurella potentiaalilla

Täyssähköinen Volvo EX30: pieni auto suurella potentiaalilla
9. kesäkuu 2023

Volvo EX30 on kulmakivi yrityksemme strategisessa muutoksessa. Tavoitteemme jo tämän vuosikymmenen puoliväliin mennessä on, että puolet maailmanlaajuisesta myynnistämme koostuu täyssähköautoista ja saavutamme 8–10 kateprosentin. Suunnittelemme vuodesta 2030 alkaen myyvämme ainoastaan täyssähkömalleja.

Odotamme EX30:n olevan yksi myydyimmistä malleistamme tulevina vuosina, kun työskentelemme näiden päämäärien saavuttamiseksi.  Autolla on merkittävä vaikutus kasvu- ja kannattavuustavoitteisiimme.

Volvo astuu EX30-mallin myötä uudelle ja nopeasti kasvavalle segmentille. Asiakkaiden keskuudessa on yhä enemmän kysyntää pienille täyssähköisille premium-katumaastureille. Esimerkiksi monet kaupungissa elävät ihmiset etsivät autoa, joka tarjoaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä ja mahdollisuuden ajaa töihin ja kaupungissa tavalla, joka kuvastaa heidän omaa persoonaansa.  

Volvo EX30 on suunniteltu Volvon tapaan erittäin turvalliseksi autoksi, joka pitää huolta sinusta ja muista kiireisissä kaupunkiympäristöissä. Se sisältää esimerkiksi turvallisuustoiminnon, joka varoittaa kuljettajaa, jos hän on avaamassa auton oven pyöräilijän, potkulautailijan tai lenkkeilijän eteen. Huippuluokan suojaava turvallisuusteknologia on osoitus tavasta, jolla olemme voineet soveltaa korkeita turvallisuusstandardejamme EX30:ssä.

EX30 on aito ja kyvykäs katumaasturi, joka on syntynyt sähköiseksi ja pakattu täyteen älykästä teknologiaa. Houkutteleva 36 900 euron lähtöhinta tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada täyssähköisen premium-katumaasturin samaan hintaan kuin vastaavan polttomoottoriauton.

Eikä siinä vielä kaikki: kahden markkinan alustavista analyyseistä saatujen tietojen mukaan EX30:n kokonaisomistajuuskustannukset ovat pienemmät kuin millään muulla täyssähköisellä Volvo -autolla – ja huomattavasti pienemmät kuin monilla kilpailijoilla sähköisten kompaktien katumaasturien segmentissä*. 

“Tiedämme, että hinta ja omistajuuskustannukset ovat edelleen yksi suurimmista haasteista, kun ihmiset harkitsevat vaihtoa sähköautoon”, Volvon pääjohtaja Jim Rowan sanoo. “Haluamme Volvo EX30:llä tuoda täyssähköisen liikkumisen paljon laajemmalle yleisölle ja auttaa nopeuttamaan siirtymää sähköistymiseen, jota teollisuutemme ja yhteiskuntamme tarvitsee.”

Juuri sinun haluamallasi tavalla

Käytännöllisen kokonsa, älykkään teknologiansa ja erilaisten kokoonpanojensa ansiosta Volvo EX30 vetoaa laajaan asiakaskuntaan. Jokaisella asiakkaalla on omat toiveensa, tarpeensa ja elämäntapansa.

Samanlainen joustavuus ja käytännöllisyys näkyy tavassa, jolla olemme muodostaneet kaupallisen tarjouksen. Se on suunniteltu valinnanvapauden ympärille. Sinä päätät, miten haluat hankkia Volvo EX30:n – suoraan ostamalla tai yksityisleasingillä.

Yksityisleasing-tarjoukset ovat olleet hyvin suosittuja viime vuosina, koska ne antavat asiakkaille joustavuutta ja ennakoitavuutta. Tarjoamme samaa läpinäkyvyyttä EX30:n kanssa: näet kuukausimaksun yhdellä silmäyksellä ilman piilokuluja ja voit nauttia enemmän elämästä EX30:n kanssa.

“EX30:n kuukausimaksut alkavat 595 eurosta (Volvo Car Yksityisleasing 36 kk/30 tkm), ja uskomme, että tämä auto on houkutteleva vaihtoehto monilla asiakkaille – ei vain nykyisille asiakkaillemme, vaan myös Volvoon vasta tutustuville”, sanoo Volvon kaupallinen johtaja ja varajohtaja Björn Annwall. “Tämä antaa meille mahdollisuuden luoda uusia asiakassuhteita ja parantaa merkkiuskollisuutta ajan kuluessa.”

Saumaton asiakaskokemus

Yksityisleasing-tilauspaketit ovat osa kasvavaa tarjontaamme verkossa. Olemme keskittyneet luomaan yksinkertaisen, intuitiivisen ja sulavan ostoprosessin osoitteessa volvocars.com/fi olevaan verkkokauppaamme. Läpinäkyvä hinnoittelu ilman piilokuluja sekä helppotajuinen tarjous tekevät uuden Volvo EX30:n tilaamisesta vaivatonta.

Verkkomyyntiprosessi on osa tavoitettamme luoda paras mahdollinen asiakaskokemus, joka yhdistää verkkoympäristön ja fyysisen jälleenmyyjän. Voit käydä autoliikkeessä, suunnata verkkosivuillemme tai käyttää Volvo Cars -sovellusta ja saada aina yhtä hyvän ja tarkoituksenmukaisen kokemuksen.

Iso-Britannia on ensimmäinen markkina-alue, joka siirtyy tänä vuonna täysin integroituun verkkomyynnin ja fyysisen jälleenmyyjän yhdistävään malliin, joka on suunnattu suoraan kuluttajalle. Volvo EX30 on saatavilla verkossa myös muilla valituilla markkinoilla. ​

Huomautuksia

  • Kokonaiskustannuslaskelmat kolmannen osapuolen tiedoista, perustuen 36 kuukauteen ja 60 000 kilometrin ajoon EX30 Single Motor Core -mallilla Saksan ja Ranskan markkinoilla. Odotamme samankaltaisia tuloksia muilla markkinoilla.

 

 

9.6.2023 

Volvo Car Finland