Täysin sähköinen C40 Recharge saavutti viisi tähteä Euro NCAP:n turvallisuustesteissä

Täysin sähköinen C40 Recharge saavutti viisi tähteä Euro NCAP:n turvallisuustesteissä
25. toukokuu 2022

Uusin arvosana jatkaa Volvon viiden tähden suorituksia Euro NCAP:n testeissä, sillä kaikki tänä päivänä myynnissä olevat testatut Volvo -mallit ovat saaneet viisi tähteä omissa Euro NCAP -arvioinneissaan.

C40 Recharge suoriutui erityisen hyvin matkustajaturvallisuuden ja kuljettajan apujärjestelmien testeissä, ja siinä on yksi segmentin kattavimmista vakioturvallisuusvarustuksista. Turvallisuusteknologiat tarjoavat tukea monissa erilaisissa tilanteissa ja auttavat kuljettajia muun muassa havaitsemaan ja välttämään yhteentörmäyksiä, pysymään oikealla ajokaistalla ja lieventämään tieltä suistumisen seurauksia.

“Pyrimme aina näyttämään esimerkkiä turvallisuudessa”, Volvon turvallisuuskeskuksen johtaja Malin Ekholm sanoo. “Tämä tarkoittaa, että noudatamme tiukkoja turvallisuusstandardeja kaikissa autoissamme. Valitsipa asiakas minkä Volvon tahansa, hän saa ajaa yhdellä markkinoiden turvallisimmista autoista.”

Vuonna 2021 lanseerattu C40 Recharge on Volvon toinen täyssähkömalli. Volvo aikoo tulevina vuosina esitellä kokonaan uuden täyssähköautojen malliston osana kunnianhimoista sähköistämissuunnitelmaa.

Volvo oli yksi ensimmäisistä autonvalmistajista, joka sitoutui täyteen sähköistämiseen, ja sen tavoitteena on valmistaa ainoastaan täyssähköautoja vuoteen 2030 mennessä. Vuoteen 2025 mennessä tavoitteena on, että puolet maailmanlaajuisesta myynnistä koostuu täyssähköautoista. Volvo haluaa olla johtava merkki turvallisuudessa, ja tulevilla malleilla pyritään jälleen luomaan uusia turvallisuusstandardeja.

25.5.2022 

Volvo Car Finland