Yksityisyydensuoja

Tarkoituksenamme on tarjota sinulle mahdollisimman hyvät mahdollisuudet hallita henkilökohtaisia tietojasi. Jos selaat sivustoamme tai lataat informaatiota sivustoltamme, seuraamme vierailuasi. Seurantatietojen avulla voimme mm. tarjota juuri sinulle räätälöityä tietoa. Samalla saamme tietää, mitkä sivustomme osiot ovat suosituimpia.

Kaikkia antamiasi henkilökohtaisia tietoja, sähköpostiosoitteesi mukaan lukien, käytetään seuraavasti: Pyytäessäsi meiltä lisätietoja, esitteitä tai antaessasi meille palautetta tallennamme antamasi tiedot asiakasrekisteriimme tai ostokiinnostusrekisteriin. Tietoja käytetään pyytämäsi palvelun toimittamiseen. Voimme myös lähettää sinulle muita aiheeseen liittyviä viestejä, mikäli et niitä erityisesti ole kieltänyt. Voit saada viestejä myös sähköpostina tai tekstiviestinä. Luovutamme tietoja valituille yhteistyökumppaneillemme (esim. vakuutus, rahoitus, tiepalvelu).

Olemme sitoutuneet huolehtimaan henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä ja noudatamme siinä henkilötietolainsäädäntoä. Henkilötietolain mukaisen henkilörekisteritietojen tarkistuspyynnön voi tehdä kirjallisesti osoitteesta Bilia Oy Ab, asiakaspalvelu, Vantaanlaaksontie 6 C, 01610 Vantaa.

Sivustolla on linkkejä myös muille, toimintamme ulkopuolisille sivustoille. Bilia Oy Ab ei ole vastuussa yksityisyyden suojasta kyseisillä verkkosivuilla.