Yrityspäättäjälle

Oletko sitä mieltä, että

  • työsuhdeautoilun pitää sujua aikaa ja kustannuksia säästäen.
  • volyymiedut kuuluvat suoraan asiakasyritykselle ja/tai sen työsuhdeautoilijoille.
  • työsuhdeautoilija ansaitsee turvallisuutta ja mukavuutta edistäviä varusteita sekä työaikaa säästäviä palveluja.

Jos olet, Bilia on oikea paikka hankkia yrityksesi työsuhdeautot.

Yrityksen työsuhdeautoilun kustannuksia voi pitää kurissa monella tavoin. Meidän mielestämme hyvä tapa on varmistaa leasing- /rahoituskustannusten kilpailukyky, suosia jäännösarvonsa hyvin säilyttäviä merkkejä, ohjata autovalintoja vähäpäästöisiin ja vähän kuluttaviin malleihin sekä vertailla myös käytön aikaisia kustannuksia.

Rahoitusratkaisut

Soveltuuko yrityksellenne huoltoleasing, rahoitusleasing, osamaksu vai suoraosto –ratkaisu on tietenkin yrityksenne sisäinen asia. Me tarjoamme malliston, joka tutkitusti on haluttu myös vaihtoautona, ja jonka käyttökustannukset on helposti budjetoitavissa rahoitustavasta riippumatta. Mikäli yrityksenne päätyy muuhun kuin perinteiseen huoltoleasingratkaisuun, tarjoamme valitsemanne rahoitusmuodon rinnalle Volvo Sopimuksen varmistamaan huoltojen ja korjausten kustannusten ennakoitavuuden.

Palvelut

Bilia tarjoaa Volvo -työsuhdeautoilijoille koko joukon palveluja, jotka on räätälöity pitämään työntekijäsi tuottavina meidän huolehtiessa työsuhdeauton koko elinkaaresta hankinnasta huoltoihin ja ylläpitoon.

Kokonaisratkaisu

Saat Biliasta koko paketin kerralla:

  • Hyvin varustellut, turvalliset autot
  • Kilpailukykyisen rahoituksen
  • Kattavan vakuutuksen
  • Auton ylläpitoon tarvittavat palvelut, jotka säästävät aikaa, vaivaa ja kustannuksia

Säästöä ja sujuvaa asiointia

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme. Kartoitetaan yhdessä yrityksenne autotarpeet .

Hallinointipalvelut

Yhteistyöverkostomme tarjoaa erilaisia hallinnointipalveluja, jotka voidaan yhdistää myös muihin kuin huoltoleasingrahoituksiin.

Kattava palveluverkosto

Bilia on pääkaupunkiseudun paras Volvo –jälleenmyyjä. Keskitymme merkkivalikoimassamme ainoastaan Volvoon, ja osaamme sen paremmin kuin muut niin automyynnin, huollon kuin palvelujen osalta. Bilia palvelee täyden palvelun autotalona Herttoniemessä, Olarissa ja Kaivokselassa.

Ota yhteyttä!

 

Putte Haarakangas
Yritysasiakaspäällikkö
puh. 040 4503 362
putte.haarakangas@bilia.fi

 

Kirsi Finander
Yritysasiakaspäällikkö
puh. 040 9223 526
kirsi.finander@bilia.fi

 

1.6.2016 yritysnumeroiden puheluhinnat ovat samat sekä kiinteän verkon lankaliittymästä että matkapuhelimesta soitettaessa. Soittaessasi Biliaan teleoperaattorimme perimät hinnat ovat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.