Uudet Volvot

Bilia on paras paikka ostaa Volvo

Bilia toimii pääkaupunkiseudulla Volvo -henkilöautojen jälleenmyyjänä. Olemme tehtaan omistama jälleenmyyjä, joten meiltä löydät aina viimeisimmät malli-, moottori- ja varustevaihtoehdot, asiantuntevimmat palvelut sekä parhaat edut. Tutustu Volvo -malleihin sivuillamme ja varaa koeajo. Olet myös tervetullut Kaivokselan, Herttoniemen ja Olarin toimipisteisiimme tutustumaan malleihin.

Volvo Business - yritysautojen parhaat mallit Biliasta

Volvo Business -mallistosta löydät vaihtoehdot eri työsuhdeautoluokkiin uudesta V40-mallista aina edustustason S80-malliin. Uutuutena nyt myös nelivetoinen V60 Plug-in Hybrid, jolla ajat hyvällä omallatunnolla. Tutustu Volvo Business -mallistoon oheisesta esitteestä tai vieraile Volvo Business -sivustolla. 

Volvo V60 Business Classic

Vastustamaton ja valmiina lähtöön. Koe täysin uudenlainen Sportswagon, jonka upeat ajo-ominaisuudet vievät mukanaan. Vakiona mm. peräänajoja vähentävä City Safety täysjarrutuksella.

 • Alk. 38 919 €
 • co2 104 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo V60 Business –mallit

 

Katso koko mallisto

Täysin uusi Volvo V90 Cross Country – itse varmuus

Neliveto, korkeampi maavara (21 cm), isot pyörät sekä kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin optimoitu alusta – uusi V90 Cross Country kesyttää mökkitiet ja antaa itsevarmuutta ajamiseen haastavissakin olosuhteissa.

 • Alk.  61 124 €
 • co2 alk. 138 g/km

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo S80 Business –mallit

Volvo S60 Business Classic 

Urheilullinen ja dynaaminen neliovinen sedan, jonka upeat ajo-ominaisuudet tekevät siitä ajamisesta nauttivan kuljettajan auton. Kaarreluistonestotekniikka tekee tästä autosta erityisen vakaan ja luotettavan vaihtelevissakin ajonopeuksissa. Vakiona City Safety.

 • Alk.  37 031 €
 • co2 102 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo S60 Business –mallit

Volvo V60 Cross Country Classic – Edistyksellinen ajettavuus 

V60 Cross Countrylle kaikki tiet ovat oikeita valintoja. Korkean maavaransa ansiosta se selviytyy kaikista tie- ja sääolosuhteista – ja nelivetoinen versio parantaa näitä ominaisuuksia entisestään. 

 • Alk.  43 106 €
 • co2 111 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo V60 Business –mallit

Volvo XC60 Business Classic

Volvo XC60 -mallissa seikkailu löytää sinut. Ajoitpa kaupungin kaduilla tai vuoristotiellä, Volvo XC60:n kanssa teet sen mukavasti ja tyylillä. Volvo XC60:n aktiivinen kaukovalojen ohjaustekniikka tekee pimeällä ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa.

 • Alk.  50 556 €
 • co2 124 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo XC60 Business –mallit

Volvo XC60 Business

Täysin uusi Volvo XC60 Business – työsuhdeautojen aatelia Suomen suosituin premium-luokan kaupunkimaasturi on uudistunut perusteellisesti palkitun 90-sarjan suuntaan. Mukavuus- ja turvallisuus-varustelu sekä ylellinen skandinaavinen muotoilu ovat Volvo-malliston ehdotonta huippua tehden uutuusmallista yhä halutumman ja järkevämmän työsuhdeauton.

 • Alk. 54 967 €
 • co2 49 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo XC60 Business –mallit

 

Volvo V40 Business

Viisiovinen elegantti Volvo V40 sai ennätyspisteet ja viisi tähteä Euro NCAP-turvallisuustesteissä ja valittiin vuonna 2013 Tekniikan Maailman talviautoksi (TM 4/2013). Vakiona City Safety -järjestelmä ja ensimmäisenä maailmassa jalankulkijoiden turvatyyny.

 • Alk.  29 327 €
 • co2 89 G

 

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo V40 –mallit

Volvo V40 Cross Country Business

Volvo V40 Cross Country -mallin vahva ulkoasu ja suurempi ajokorkeus tekevät arjen pakomatkoista jännittäviä seikkailuja. Siinä on vakiona City Safety -järjestelmä sekä edistyksellinen jalankulkijoiden turvatyyny.

 • Alk.  31 449 €
 • co2 99 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo V40 CC –mallit

Uusi Volvo S90 Business – uuden aikakauden loistelias sedan

Luokkansa uusi suunnannäyttäjä ajo-ominaisuuksillaan, ylellisyydellään ja turvallisuudellaan. Yhtenä innovaationa suurten eläinten (esim. hirvi) tunnistusjärjestelmä. Volvo, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut.

 • Alk. 45 701 €
 • co2 alk 115 g/km

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo S90 –mallit

Täysin uusi Volvo V90 – klassikko jo syntyessään

Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan tarjoten luokkansa parhaan vakiovarustelun niin turvallisuuden, ajamisen mukavuuden kuin käytettävyyden osalta.

 • Alk. 48 405 €
 • co2 alk. 119 g/km

Tutustu tarkemmin HinnastoNäytä nopean toimituksen Volvo V90 –mallit

Sulje koko mallisto
Yhteys automyyntiin
Herttoniemi 010 8522 886
Kaivoksela 010 8522 881
Olari 010 8522 884
Varaa koeajo Rakenna oma Volvo

Työsuhdeautoilijat

Volvo mallisto on monipuolisempi kuin koskaan. Löydät aina juuri sinulle sopivan työsuhdeauton tarpeittesi mukaan. Tutustu Bilian palveluihin työsuhdeautoilijoille.

Tutustu » 

Yrityspäättäjät

Bilia tarjoaa Volvo -työsuhdeautoilijoille palveluita, jotka pitävät työntekijäsi tuottavina ja tyytyväisinä meidän huolehtiessa työsuhdeauton koko elinkaaresta hankkinnasta huoltoon ja ylläpitoon.

Tutustu »

Taksit

Taksi on työväline, joten panostamme nopeaan ja luotettavaan palveluun. Tutustu Bilian taksiautoilijoille suunniteltuihin palveluihimme.

Tutustu »

Huippulaadukkaat palvelut vain Biliasta

Meiltä löydät kattavat palvelut sekä auton hankintaan että omistamiseen. Volvon omistamisen ajaksi olemme kehittäneet erilaisia palveluita, joiden ansiosta omistaminen on yhtä mukavaa kuin Volvolla ajaminen. Huippukoulutetut Omamekaanikkomme varmistavat, että autosi arvo säilyy ja saat aina henkilökohtaista palvelua.

Volvo sopimus

Volvo Sopimus on helppo ja huoleton, kiinteän kuukausihinnan huoltosopimus uusiin Volvo henkilöautoihin.

Tutustu » 

Koeajopalvelut

Bilia tuo Sinulle auton koeajoon haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulle.

Tutustu » 

 Odotusauto

Bilia takaa sinulle mukavan autoilun edulliseen asiakashintaan myös odottaessasi uuden autosi saapumista.

Tutustu » 

Henkilökohtainen omamekaanikko

Volvon omistajana saat veloituksetta sinulle nimetyn, henkilökohtaisen Omamekaanikon, joka huolehtii autosi huollosta ja sen arvon mahdollisimman hyvästä säilymisestä.

Tutustu » 

Rengashotelli

Säästä tilaa ja vaivaa. Bilian Rengashotellissa renkaiden säilytys ja vaihto sujuvat kätevästi pientä vuosimaksua vastaan. Kutsumme sinut renkaanvaihtoon, kun aika on oikea. 

Tutustu » 

Vakuutus

Bilian asiakkaana voit valita minkä tahansa mieleisesi vakuutusyhtiön. Bilia toimii joustavasti yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Tutustu » 

Hyödyllistä tietoa Volvon ostajalle

Auton toimitus Sinun ehdoillasi

Suuri osa Biliasta ostettavista Volvo -malleista räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja tehdään tilaustyönä tehtaalla. Keskimääräinen toimitusaikamme tilausautoissa on 8 viikkoa.

Tutustu » 

Tekninen tuki ja ohjeet

Mikä on Mapcare? Entä Volvo On Call? Vastaukset näihin kysymyksiin ja moniin muihin Volvon teknisiin ominaisuuksiin löydät Volvon tuesta.

Tutustu » 

Pieni kulutus, pienet päästöt

Volvo -mallistosta löydät taloudellisen ja ekologisen vaihtoehdon jokaisesta kokoluokasta.

Tutustu »