Uudet Volvot

Bilia on paras paikka ostaa Volvo

Bilia toimii pääkaupunkiseudulla Volvo -henkilöautojen jälleenmyyjänä. Olemme tehtaan omistama jälleenmyyjä, joten meiltä löydät aina viimeisimmät malli-, moottori- ja varustevaihtoehdot, asiantuntevimmat palvelut sekä parhaat edut. Tutustu Volvo -malleihin sivuillamme ja varaa koeajo. Tervetuloa tutustumaan malleihin myös Kaivokselan, Herttoniemen ja Olarin toimipisteissämme.

Biliasta löydät kaikki Volvo -mallit

Mallistostamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan Volvon eri koko- ja hintaluokista, kompaktista V40-mallista aina jämäkkään XC90-malliin. Pyydä yhteydenottoa tai tilaa koeajo, Bilia toimittaa Volvon suoraan sinulle. Tarjolla on myös nopeaan toimitukseen uusia Volvo -henkilöautoja. 

Volvon visio on, että vuonna 2020 ei enää kukaan menehtyisi tai loukkaantuisi vakavasti uudessa Volvo-autossa. Tutustu Volvon turvallisuuteen>

Volvo V40 – Tyyliä ja urheilullisuutta

V40:n jokainen yksityiskohta on optimaalisesti viritetty urheilullista ja tasapainoista ajettavuutta ja korkeaa mukavuustasoa varten. Hienostunut jousitus, tarkka ohjaus ja uudet Drive-E-moottorit tarjoavan tehoa yhdistettynä erittäin pieneen kulutukseen ja päästöihin.

 • Alk.  29 100 €
 • co2 89 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto 

Katso koko mallisto

Täysin uusi Volvo V90 Cross Country – itse varmuus

Neliveto, korkeampi maavara (21 cm), isot pyörät sekä kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin optimoitu alusta – uusi V90 Cross Country kesyttää mökkitiet ja antaa itsevarmuutta ajamiseen haastavissakin olosuhteissa.

 • Alk.  61 124 €
 • co2 alk. 138 g/km

Tutustu tarkemmin Hinnasto 

Volvo V40 Cross Country – Valmiina seikkailuun

Volvo V40 Cross Countrylla ajat näppärästi asfaltilla ja yhtä sulavasti haasteellisemmassakin maastossa. Korotettu maavara yhdessä korkeamman alustan kanssa tarjoaa hyvän näkyvyyden sekä kaupungissa että maaseudulla. Tämä malli kestää taatusti kovempaakin menoa.

 • Alk.  31 218 €
 • co2 99 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo V40 CC –mallit

Volvo S60 Classic – täydellinen kokonaisuus

Volvo S60 on säilyttänyt vauhdikkaan persoonallisuutensa. Päiväajovalot ja leveämpi säleikkö vaakakromipalkeilla ovat tehneet S60-mallista entistä dynaamisemman. Volvo S60:n dynaamisen ajonautinnon voi nyt kruunata mukautuvalla digitaalimittaristolla. 

 • Alk.  38 160 €
 • co2 102 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo S60 –mallit

Volvo S60 Cross Country Classic – Itsevarmaa muotoilua

S60 Cross Countryn voimakaslinjainen muotoilu kuvastaa sen suorituskykyistä luonnetta. Integroidut pakoputkenpäät heijastavat sen urheilullista ja dynaamista puolta ja tilava matkustamo ja nahkaverhoillut, ergonomiset istuimet edustavat puhdasta ylellisyyttä.

 • Alk.  42 277 €
 • co2 111 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo S60 Cross country –mallit

Volvo V60 Classic – dynaaminen Sportswagon

Todellinen ajajan auto tarjoaa erinomaista ajettavuutta,
luonnollista ajodynamiikkaa ja Volvolle ominaista mukavuutta ja monipuolisuutta. Mukautuvan takaistuimen ansiosta Volvo V60 sopii täydellisesti kaikille matkoille.

 • Alk.  40 063 €
 • co2 104 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo V60 –mallit

Volvo V60 Cross Country Classic – Edistyksellinen ajettavuus 

V60 Cross Countrylle kaikki tiet ovat oikeita valintoja. Korkean maavaransa ansiosta se selviytyy kaikista tie- ja sääolosuhteista – ja nelivetoinen versio parantaa näitä ominaisuuksia entisestään. 

 • Alk.  44 292 €
 • co2 111 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo V60 Cross country –mallit

Volvo XC60

Täysin uusi Volvo XC60 – määrittelee luokkansa uuden laatutason Uuden sukupolven Volvo XC60 kulkee luokkansa kärjessä. Mukana on nyt tuttuja mukavuus- ja turvallisuusvarusteita uudesta 90-sarjasta, kuten esimerkiksi suurten eläinten havaitsemistoiminto. Uutuusmalli seuraa palkittua 90-sarjaa myös skandinaavisella muotoilullaan.

 • Alk. 55 392 €
 • co2 alk. 49 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo XC60 –mallit

Volvo XC90 – uuden aikakauden Volvo

Skandinaavisuutta henkivä ja kokonaan Ruotsissa suunniteltu auto on yhdistelmä ainutlaatuista muotoilua ja ennennäkemätöntä huipputeknologiaa. Sinulle se tarjoaa sekä ylellisyyttä että helpotusta elämään.

Nyt täällä - tervetuloa koeajolle!

 • Alk.  84 397 €
 • co2 alk. 49 G

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo S80 –mallit

Uusi Volvo S90 – uuden aikakauden loistelias sedan

Luokkansa uusi suunnannäyttäjä ajo-ominaisuuksillaan, ylellisyydellään ja turvallisuudellaan. Yhtenä innovaationa suurten eläinten (esim. hirvi) tunnistusjärjestelmä. Volvo, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut.

 • Alk. 45 701 €
 • co2 alk. 115 g/km

Tutustu tarkemmin Hinnasto Näytä nopean toimituksen Volvo S90 –mallit

Täysin uusi Volvo V90 – klassikko jo syntyessään

Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan tarjoten luokkansa parhaan vakiovarustelun niin turvallisuuden, ajamisen mukavuuden kuin käytettävyyden osalta.

 • Alk. 48 405 €
 • co2 alk. 119 g/km

Tutustu tarkemmin HinnastoNäytä nopean toimituksen Volvo V90 –mallit

Sulje koko mallisto
Yhteys automyyntiin
Herttoniemi 010 8522 886
Kaivoksela 010 8522 881
Olari 010 8522 884
Varaa koeajo Rakenna oma Volvo

Nopean toimituksen Volvot

Meillä on aina tarjolla nopeaan toimitukseen uusia, ajamattomia Volvo -henkilöautoja. Autot ovat valmiiksi hyvin varusteltuja ja toimitamme ne muutamassa päivässä. Tutustu »

Katso kaikki nopean toimituksen autot

Esittelyautot

Hanki Bilian omassa käytössä ollut, uuden veroinen ja hyvin varusteltu esittelyauto itsellesi. Myynnissä olevat autot ovat rekisteröityjä ja niissä on takuu. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä.

Tutustu » 

Kokonaisvaltaiset vientiautopalvelumme

Volvo Vientiautopalvelut

Volvo Vientiautopalvelut palvelee ulkomaille muuttavia suomalaisia. Autamme mielellämme auton ulkomaille vientiin liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu »

Huippulaadukkaat palvelut vain Biliasta

Meiltä löydät kattavat palvelut sekä auton hankintaan että omistamiseen. Volvon omistamisen ajaksi olemme kehittäneet erilaisia palveluita, joiden ansiosta omistaminen on yhtä mukavaa kuin Volvolla ajaminen. Huippukoulutetut Omamekaanikkomme varmistavat, että autosi arvo säilyy ja saat aina henkilökohtaista palvelua.

Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot

Tarjoamme sinulle aina erittäin kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot uuteen autoosi.

Tutustu » 

Tunnemme Volvosi paremmin kuin kukaan muu

Bilian valtuutettu Volvo -huolto takaa, että Volvosi pidetään mahdollisimman hyvässä kunnossa ja siitä on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

Tutustu » 

Volvo sopimus

Volvo Sopimus on helppo ja huoleton, kiinteän kuukausihinnan huoltosopimus uusiin Volvo henkilöautoihin.

Tutustu » 

Koeajopalvelut

Bilia tuo Sinulle auton koeajoon haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulle.

Tutustu » 

 Odotusauto

Bilia takaa sinulle mukavan autoilun edulliseen asiakashintaan myös odottaessasi uuden autosi saapumista.

Tutustu » 

Henkilökohtainen omamekaanikko

Volvon omistajana saat veloituksetta sinulle nimetyn, henkilökohtaisen Omamekaanikon, joka huolehtii autosi huollosta ja sen arvon mahdollisimman hyvästä säilymisestä.

Tutustu » 

 Rengashotelli

Säästä tilaa ja vaivaa. Bilian Rengashotellissa renkaiden säilytys ja vaihto sujuvat kätevästi pientä vuosimaksua vastaan. Kutsumme sinut renkaanvaihtoon, kun aika on oikea. 

Tutustu » 

Vakuutus

Bilian asiakkaana voit valita minkä tahansa mieleisesi vakuutusyhtiön. Bilia toimii joustavasti yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Tutustu » 

Hyödyllistä tietoa Volvon ostajalle

Auton toimitus Sinun ehdoillasi

Suuri osa Biliasta ostettavista Volvo -malleista räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja tehdään tilaustyönä tehtaalla. Keskimääräinen toimitusaikamme tilausautoissa on 8 viikkoa.

Tutustu » 

Tekninen tuki ja ohjeet

Mikä on Mapcare? Entä Volvo On Call? Vastaukset näihin kysymyksiin ja moniin muihin Volvon teknisiin ominaisuuksiin löydät Volvon tuesta.

Tutustu » 

Pieni kulutus, pienet päästöt

Volvo -mallistosta löydät taloudellisen ja ekologisen vaihtoehdon jokaisesta kokoluokasta.

Tutustu » 

1.6.2016 yritysnumeroiden puheluhinnat ovat samat sekä kiinteän verkon lankaliittymästä että matkapuhelimesta soitettaessa. Soittaessasi Biliaan teleoperaattorimme perimät hinnat ovat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.