Vahinkotarkastus

Kun vahinko on sattunut, riittää että tuot autosi suoraan Biliaan, jossa teemme korjauskustannuslaskelman vakuutusyhtiötäsi varten.

Sinun siis ei tarvitse käydä erikseen vakuutusyhtiön tarkastusasemalla. Olet tervetullut tarkastukseen Bilia Kaivokselaan ilman erillistä ajanvarausta arkisin klo 8-17 välisenä aikana tai voit myös varata ajan vahinkotarkastukseen mihin tahansa Bilian toimipisteeseen, kotiisi tai työpaikallesi (pääkaupunkiseutu).

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön vahinkotarkastukseen milloin tahansa. Täytä alla oleva lomake ja liitä mukaan selkeät kuvat vauriosta sekä ns. tunnistuskuva, jossa näkyy yleiskuva autosta ja rekisterikilpi (ks.mallikuvat). Teemme kuvien ja lomakkeen tietojen perusteella vahingon korvaavalle vakuutusyhtiölle korjauskustannuslaskelman. Sinun täytyy vain tehdä vahinkoilmoitus tapahtuneesta vakuutusyhtiöösi. Mikäli vahingon on aiheuttanut toinen osapuoli, hänen tulee huolehtia vahinkoilmoituksen tekemisestä omaan vakuutusyhtiöönsä. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian sopiaksemme korjausajan.