Korikorjaamo

Etu- ja Takapuskuri. Puskureissa sijaitsee lukuisia turvallisuuteen liittyviä antureita ja tutkia, joiden toiminta voi häiriintyä törmäyksen seurauksena. Tarkistuta ja korjauta puskurien vauriot siksi mahdollisimman pian meillä Biliassa.

Etusäleikkö. Etusäleikön takana sijaitsee mm. Driver support -pakettiin (lisävaruste) kuuluva aktiivisen vakionopeudensäätimen tutka, jolla auto arvioi etäisyyttä ja jarruttaa vaaran uhatessa. Tarkistuta ja korjauta pienetkin vauriot siksi mahdollisimman pian meillä Biliassa.

Ajovalot. Anna ammattilaisen vaihtaa ajovalon polttimo. Väärin asennettu ajovalo voi häikäistä vastaantulijaa ja pahimmassa tapauksessa vaurioittaa umpion korjauskelvottomaksi.

Sivupeilit. Joissakin Volvo -malleissa kuolleen kulman tarkkailutoiminto on sijoitettu takapuskureiden sijaan sivupeileihin. Korjauta rikkoutunut peili siksi ensitilassa meillä Biliassa.

Tuulilasi. Oikein asennettu tuulilasi vahvistaa autoasi ja tukee turvatyynyjen toimintaa. Vain Volvo Alkuperäinen tuulilasi varmistaa, että tuulilasiin liittyvät turvatoiminnot toimivat oikein vaaratilanteessa.

x: 0 y: 0

Käänny vahinkotilanteissa aina Bilian puoleen

Kiveniskemä tuulilasissa tai peräänajo - kaikkeen ei voi aina varautua. Ota vahingon sattuessa yhteyttä Bilian asiantuntevaan korikorjaamoon. Kun Volvosi on korjattu Biliassa, voit olla varma, että autosi turvallisuusjärjestelmät toimivat yhtä hyvin kuin ennen onnettomuuttakin. Lisäksi teemme puolestasi vahinkotarkastuksen kaikille vakuutusyhtiöille. Korikorjauksen yhteydessä hoituvat myös huollot ja muut korjaukset sekä vuokra-autot ovat vaivattomasti saatavilla. Tervetuloa täyden palvelun korikorjaamoon.

Vahinkotarkastus ja vahinkoilmoitus

Vahingon sattuessa teemme korjauskustannuslaskelman vakuutusyhtiötäsi varten. Vakuutusyhtiölle tehtävän vahinkoilmoituksen löydät myös täältä. Täytä myös vakuutusyhtiön vahinkoilmoitus

Tutustu » 

Tuulilasin korjaus

Oikeanlainen tuulilasi on tärkeä osa Volvosi turvallisuutta. Bilian huollossa Volvosi tuulilasi asennetaan varmasti oikein.

Tutustu » 

Noutopalvelu

Bilian Noutopalvelu tekee huollon todella helpoksi. Noudamme auton sovitusta paikasta ja tuomme huollettuna takaisin.

Tutustu »

Lentohuolto

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään viideksi arkivuorokaudeksi, korjaamme autosi matkasi aikana.

Tutustu »

Edut sinulle

Volvon turvallisuus on monen asian summa. Varmista että autosi on yhtä turvallinen myös vahingon jälkeen.

Tutustu » 

Bilian korikorjaamo säilyttää Volvosi turvallisuuden

Nykyautoissa on paljon turvallisuuteen liittyvää tekniikkaa jo vakiovarusteena. Vain valtuutettu Volvo -jälleenmyyjä voi varmistaa, että autosi turvajärjestelmät toimivat asianmukaisella tavalla. Vähäisetkin vauriot on siis syytä korjauttaa nopeasti kuntoon, sillä niillä saattaa olla vaikutuksia ajoturvallisuuteen. Ei ole yhdentekevää, missä vaurion korjauttaa. Koulutetut Bilian mekaanikot tuntevat kaikkien mallien omat erityisvaatimukset ja heillä on käytössään kaikki viimeisimmät erikoistyömenetelmät ja -laitteet.

Bilia Kaivokselan toimipisteen korikorjaamo ja maalaamo ovat maamme nykyaikaisimpia. Annamme työlle ja osille 12 kuukauden takuun. Käytämme korjauksissa alkuperäisiä varaosia, mikä varmistaa sen, että tiukimmatkin turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöön liittyvät vaatimukset täyttyvät.

Ota yhteyttä

Avoinna ma - pe 7.00 - 17.00, la suljettu, puh. 010 8522 131, vahinkotarkastukset 8-17 välisenä aikana.
Valmiiden autojen luovutukset ja asiakaspalvelu 7.00 - 18.00.

1.6.2016 yritysnumeroiden puheluhinnat ovat samat sekä kiinteän verkon lankaliittymästä että matkapuhelimesta soitettaessa. Soittaessasi Biliaan teleoperaattorimme perimät hinnat ovat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.