Kilpailukykyinen rahoitus

Tarjoamme Sinulle aina erittäin kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot uuteen autoosi. Olipa kyse uudesta tai vaihtoautosta, saat meiltä helpon ja hyvän rahoitusratkaisun autoiluusi. Toimimme joustavasti yhteistyössä kaikkien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa ja haemme Sinulle markkinoiden parhaan tarjouksen.

Voit valita mieleisesi edullisen ja joustavan autonhankintatavan.

Osamaksurahoituksella

annat vain käsirahan tai vanhan autosi vaihdossa. Maksat rahoituksen kiinteissä kuukausierissä sovituilla ehdoilla. Kysy lisää myyjiltämme!

All in One - auto, huollot, autorahoitus ja taattu hyvityshinta

All in One sisältää nimensä mukaisesti kaiken autoiluun tarvitsemasi. Etukäteen laskettu kiinteä kuukausierä ei aiheuta ikäviä yllätyksiä tai kokemuksia matkan varrella. Selkeän All in One -laskelman avulla tiedät kaikki sopimusajan kustannukset etukäteen. Ei lisäkustannuksia, ei ikäviä kokemuksia – vain tankkaaminen jää sinulle!

Halutessasi voit sisällyttää rahoitukseesi myös huoltosopimuksen. Valitsit sitten pelkän uuden auton tai kaiken kattavan ylläpitopaketin, tiedät autoilun kuukausittaiset kustannukset etukäteen. Osamaksupohjainen rahoitussopimus on yksinkertainen ja selkeä tapa suunnitella autonhankinnan kustannukset hyvissä ajoin. Tutustu tarkemmin  allinone.fi/bilia.