Laatu ja ympäristö

 

Bilia on Volvon koti

Bilia Oy Ab toimii pääkaupunkiseudulla Volvo -henkilöautojen jälleenmyyjänä. Bilia on Volvo Car Finland Oy Ab:n tytäryhtiö, jonka toimipisteet sijaitsevat Kaivokselassa, Herttoniemessä ja Olarissa.

Palveluihimme kuuluvat uusien Volvojen ja Volvo Selekt -vaihtoautojen myynti sekä huolto- ja korjauspalvelut. Volvo-toimintojen ohella myymme myös muun merkkisiä laadukkaita vaihtoautoja.

Bilian toimintaa ohjaavat palvelun laatu ja ympäristöarvot, joiden pohjana on ISO 9001 laatujärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmä. AKL-Sertifiointi Oy on myöntänyt Bilialle ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit ja ne ovat voimassa Bilian kaikissa toimipisteissä.

Bilian tuottamissa palveluissa korkea laatu ja ympäristöasiat ovat etusijalla. Uusien Volvo -mallien moottorit ovat vähäpäästöisiä ja tehokkaita. Volvo Selekt -vaihtoautot ovat vaihtoautojen parhaimmistoa: huolella valittuja, tarkastettuja ja huollettuja. Myönnämme jokaiseen myymäämme vaihtoautoon takuun.

Bilian huollossa sinua palvelevat erikoiskoulutuksen saaneet Omamekaanikot.
He huolehtivat siitä, että autosi huoltoasiat hoituvat mutkattomasti ilman välikäsiä. Omamekaanikko-palvelussa ei ole kyse pelkästään auton huoltamisesta, vaan paremman palvelun tarjoamisesta sinulle henkilökohtaisesti.

Bilia haluaa olla Suomen ympäristöystävällisin autotalo. Soveltamiemme jätteenkäsittely- ja kierrätysjärjestelmien johdosta kaatopaikkajätettä ei muodostu lainkaan. Bilia Kaivoksela oli ensimmäinen autotalo Suomessa, jolle myönnettiin ympäristösertifikaatti ISO 14001. Tämä sertifikaatti laajentui kattamaan kaikki Bilian toimipisteet vuonna 1999.

Tervetuloa täyden palvelun autotaloon, jossa jokainen työntekijä vastaa laadun syntymisestä ja huolehtii ympäristöstä.

Bilia Oy Ab

Mats Lille
toimitusjohtaja