Bilia

Bilia Oy Ab on pääkaupunkiseudulla toimiva Volvo -henkilöautojen jälleenmyyjä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaiden autojen lisäksi henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa auton omistamiseen liittyvissä asioissa. Toimintaamme ohjaa visio olla oman alueemme halutuin ja menestyvin autoilun palveluorganisaatio, ympäristöä kunnioittaen. Tutustu tarkemmin yritykseemme »

Bilia toimipisteet, aukioloajat ja yhteystiedot

Bilia toimisteet palvelevat Kaivokselassa, Olarissa ja Herttoniemessä. Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.

Tutustu » 

Sertifioitua laatua Biliasta

Laatu- ja Ympäristökäsikirjat toimivat ohjenuorana yrityksemme henkilökunnalle sekä ohjaavat toimintaamme sidosryhmien kanssa. Tutustu Bilialle myönnettyihin laatu- ja ympäristösertifikaatteihin.

Tutustu » 

Töihin Biliaan

Haluaisitko tulla töihin Biliaan? Katso avoimena olevat työpaikkamme tai käy täyttämässä avoin työhakemuksemme.

Tutustu » 

Miksi ostaa auto Biliasta?

Bilia palvelee sinua monipuolisesti ja luotettavasti kaikissa auton hankintaan, omistamiseen ja ylläpitoon liittyvissä asioissa koko autosi elinkaaren ajan.

Auton hankinta
Bilia on tehtaan omistama Volvo -jälleenmyyjä. Löydät meiltä aina viimeisimmät malli-, moottori- ja varustevaihtoehdot. Kaikissa myymissämme Volvoissa on takuu. Tutustu palveluihimme.
Auton ylläpito
Meiltä saat monipuoliset autoiluun ja huoltoon liittyvät palvelut samasta paikasta. Omamekaanikkomme varmistavat, että Volvosi saa viimeisimpien suositusten mukaisen huollon. Tutustu palveluihimme.

Tutustu myös näihin

Bilia kortti

Bilia kortti tarjoaa asiakkaillemme monipuolisia etuja sekä autoiluun että vapaa-aikaan. Hyödynnä etumme jo tänään.

Tutustu »

Vuokra-auto

Lyhytaikaisia autotarpeita varten saat Volvo -autoja Hertz-vuokrapisteistä Bilia Olarin, Kaivokselan ja  Herttoniemen toimipisteistä.

Tutustu »

Takuu ja ehdot

Bilian edustaman Volvon valmistaja antaa uudelle autolle kattavan kansallisen ja kansainvälisen takuun.

Tutustu » 

Palaute Bilialle

Haluatko antaa meille palautetta? Kerro meille risut ja ruusut koskien toimintaamme, jotta voimme kehittää edelleen palveluamme. Bilia kiittää.

Käsittelemme kaiken saamamme asiakaspalautteen ja reklamaatiot toimintajärjestelmämme mukaisesti. Vastaamme palautteisiin mahdollisimman nopeasti. Ratkaisemme palautetapahtuman tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa sopien.

Mikäli erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi ) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Bilian puhelinvaihde
010 85 22 11
Sähköpostiosoitteet
etunimi.sukunimi@bilia.fi

1.6.2016 yritysnumeroiden puheluhinnat ovat samat sekä kiinteän verkon lankaliittymästä että matkapuhelimesta soitettaessa. Soittaessasi Biliaan teleoperaattorimme perimät hinnat ovat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.